Nový rok

05.01.2021 15:04

Prajem Vám všetko dobré v novom roku, pevné zdravie, veľa úspechov v osobnom i pracovnom živote.

Na úvod zopár technických informácií :

Pracujem na ďalšom vylepšovaní programu , aktuálne na zdokonaľovaní modulu pre analýzy kde budete mať možnosť jednoduchšieho a hlavne používateľsky zrozumiteľnejšieho vyfarbovania parciel na digitálnej mape výberom požadovaného typu a farby výplne parciel, a viacero ďalších zmien.

Okrem toho sa budem snažiť aj v tomto roku vylepšiť alebo doplniť niektoré funkcie, aby som Vám prácu čo najviac uľahčil.

 

Pre klientov ktorí majú predplatenú technickú podporu platnú do konca r.2020 Vám aktualizovanú verziu ponúknem, resp. poskytnem bez poplatku do konca mesiaca január 2021. 

Pre klientov ktorí zakúpili program pred 1.1.2020 máte možnosť získať aktualizovanú verziu a tiež technickú podporu na 12 mesiacov za stále platnú akciovú cenu 39€.

 

Pre záujemcov o zakúpenie programu ešte stále platí akciová cena 85€ takže objednávajte si čím skôr :) 

Vzhľadom na aktuálnu situáciu a zvýšené náklady na zabezpečovanie ďalšieho vývoja programu, technickú podporu, odvody a podobné nemilé veci budem v najbližsom čase nútený upraviť cenu programu zrejme na pôvodnú cenu 129€.

Čím viac Vás nových klientov bude, tým je väčší predpoklad, že do programu pribudnú nové funkcie a moduly, dokonca si môžete aj navrhnúť čo by ste v programe uvítali, prípadne s akými problémami pri spracovaní agenty sa na samosprávach stretávate a vzhľadom na moje dlhoročné skúsenosti v oblasti počítačov, a software Vám možno budem vedieť ponúknuť riešenie.

 

S pozdravom Ing.Viktor Lajterčuk

 

 

 

 

 

Späť